fbpx

Foredrag

Skap det livet du ønsker – Dump bagasjen

I 2024 holdes foredrag kun i Sverige. Besøk gjerne www.sorg.se/foredrag for mer informasjon om aktuelle datoer og steder.

Sted og dato: Besøk gjerne www.sorg.se/foredrag for aktuelle datoer og steder.
Avgift: Kr 395,- (Obs! Boken Sorgbearbeiding er inkludert)
Billetter:  TicketMaster.no – Siste ekstra foredrag. Kun få plasser igjen.
Annet: Full trailer

Etter to år med utsolgte foredrag i Sverige med over 10 000 lyttere kom Anders Magnusson til Norge. Alle åtte foredragene i Oslo ble raskt utsolgt, men mandag den 8. april 2019 kommer Anders tilbake for et siste ekstra foredrag. Meld deg på foredraget ”Skap det livet du ønsker – Dump bagasjen” som gir verktøy til livet. Gjennom å lære deg hvordan du kan forsones med deg selv og dine erfaringer, blir du satt fri til å skape deg det livet du ønsker.

Seperasjoner, tillitsbrudd, dødsfall og mye annet. Livet er fullt av opp og nedturer. Samtidig som vi lærer oss mye om å skaffe ting, lærer vi oss urovekkende lite om hvordan vi skal håndtere tap og forandringer.

Manglende kunnskap om hvordan vi kan lege sår for å gå videre leder ofte til at vi blir sittende fast i samme spor, bevisst eller ubevisst, som tar både mye tid, energi og oppmerksomhet. Gjennom konkrete fungerende verktøy kan du legge smerten av det som har hendt bak deg og leve ut ditt fulle potensiale her og nå.

Under foredraget får du vite mer om:

  • Mot til forandring
  • Kraft til handling
  • Nøkler til frihet
  • Slipp dine indre hinder
  • Kunsten å tilgi

Foredragsholder

Anders Magnusson er en eliteidrettsutøver som havnet i misbruk og kriminalitet. For å vende om på sitt liv ble han siviløkonom, men det var først når han ble nykter i 1998 at forandringen skjedde. Siden da har Anders viet sitt liv til å hjelpe andre. Anders holder sitt foredrag på lett forståelig svensk. Her kan du se et tidligere foredrag med Anders.

Dette har andre sagt om foredraget

”Kanonbra foredrag med nøklene til et godt liv.”
”Fantastisk foredragsholder – inspirerende å se at man kan forandre sitt liv.”
”Jeg ble motivert til å ta tak i mine egne tap på en ny måte.”
”Herlig foredrag med mye energi som gir håp og verktøy.”
Les gjerne flere anmeldelser på TicketMaster.no 

Praktiske detaljer

Sted og dato:
– Besøk gjerne www.sorg.se/foredrag for aktuelle datoer og steder. I 2023 holdes foredrag ikke på Scandic St. Olavs Plass, Edderkoppen Scene.
Tid: Foredrag holdes kl.18:00 til 20:30. 
Pris:
 Kr 395,- inklusiv serviceavgift. Boken Sorgbearbeiding gis som en bonus til alle våre tilstedeværende lyttere (ord.pris kr 210,-).
Vilkår: Samtlige billetter er unummererte. Vi åpner 17:30. Kjøpt billett refunderes ikke. Derimot kan billett gjerne overdras til andre. Boken etterdistribueres ikke,  etter spesialavtale med forfatterne deles den kun ut til tilstedeværende deltagere. Da sen ankomst forstyrrer både foredragsholder og publikum forbeholder vi oss retten til å stenge dørene når foredraget starter.
Annet: Om du ikke har mulighet til å komme på foredraget så kan du se et annet tidligere foredrag med Anders Magnusson på svensk UR hjemmeside. Trailer til forelesningen du kan se på YouTube. Anders kommer til først 2023 for å holde kurset workshop egen bearbeiding og sertifiseringskurs hjelpe andre.
Billettkjøp: Billetter kjøpes gjennom TicketMaster.no (Siste ekstra foredrag. Kun få plasser igjen.)

Billetter: TicketMaster.no – Siste ekstra foredrag. Kun få plasser igjen.